Translate

onsdag 23. mai 2012

Grilleriet.

Grilleriets Boullabaisse med løpstikkeaioli.

Grillet hellefisk kotelett. Med safranbresert fennikel,
artisjok, marinert aprikos, soyaemulosjon og nøttesmør
Operapassasjen har åpnet mye nytt og spennende. Alt må prøves, men vi får ta en om gangen. Første valget for denne anledningen ble Grilleriet...

Grilleriet er en restaurant med stort og åpent lokalet. De har et enkelt, men stilig interiør. Med god høyde under taket, musikk spilt av egen DJ og et helt åpent kjøkken hvor maten tilberedes på restaurantens hjerte - En Josper kullgrill.

...Et bord til fire par. Det ble et stort rundbord, akkurat det jeg hadde håpet på. Til aperitif ble vi servert marinert popcorn og beef jerky. Så ble vi presentert dagens tre retter, hovedrett av And falt i smak hos mange på bordet vårt. Glassene våre var det fylt med rødvin, muserende, pils, eplemost, vnn, hvitvin og diverse drinker. Det ble god stemning på Grilleriet når de tomme bordene fort ble fylt opp med andre kunder som også skulle ut å kose deg denne dagen. Totalt sett hadde vi en kjempe hyggelig kveld. Maten var herlig, alle ble gode og mette! God service, men det som trekker ned er at de ikke gjorde noe med da fikk en flue i isbiten og en i drinken. Det hadde vi ikke trengt å betalt for...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar